24 Eylül 2008

Mobil Dünyanın Oskarları

Altın SIM Kart Ödülleri, cep telefonları, mobil operatörler ve mobil teknoloji kategorilerinde en iyileri belirliyor.

Yarışma, Teleses ana sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Yarışmaya ilk 2 haftada 10 binden fazla oy kullanıldı.

Yarışmayı mobil teknolojiler ve cep telefonu portalı Mobiletişim düzenliyor.

3 ana kategoriden oluşan, 20 alt kategoride, 100’den fazla aday yarışacak yarışmada.

Ödüller 10 Ekim 2008 tarihinde Cebit Bilişim Eurasia fuarında yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Yazı içi linkler

Mobiletişim

Altın SIM Kart Ödülleri

Blog Görseli

Geleneksel Basın Bülteni

Mobil dünyanın oskarları Altın SIM Kart Yarışması’nda

Mobil teknolojilerin hayatın her alanında yer almaya başladığı günümüzde cep telefonları, operatörler ve mobil teknoloji üreten firmaların başrolleri üstlendiği mobil dünyanın en iyilerinin ödüllendirileceği Altın SIM Kart yarışması Teleses ana sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Bu sene ilk kez düzenlenmesine rağmen daha ilk haftadan yoğun bir ilgiyle karşılanan yarışma bir gelenek olacağa benziyor.

Ödüllerin cep telefonu, operatör ve mobil teknoloji ana kategorilerindeki 20 alt kategoride  dağıtılacağı ve 100’den fazla adayın yarışacağı organizasyonda alanında uzman isimlerden oluşan seçkin bir jüri de görev yapıyor.

Mobil teknolojiler ve cep telefonları ve konusununda uzman olan Mobiletişim.com'un düzenlediği alanında ilk ve tek olan yarışmada oyunuzu kullanmak için altinsimkart.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ana sponsorluğunu Teleses, altın sponsorluğu Uğur İletişim ve Logizmo’nun olduğu yarışmanın gümüş sponsorları ise Alışverişium, Kurumsal Bilişim Hizmetleri, Mükemmel Fiyat ve Teknosepet. 5 Ekim tarihine kadar oy kullanılabilecek  Altın SIM Kart yarışmasında ödüller 10 Ekim 2008 tarihinde Cebit Bilişim Eurasia fuarında yapılacak törenle sahiplerini bulacak.